Onze wereld is schitterend! Wie goed om zich heen kijkt zal snel inzien dat er iedere dag leuke, mooie of bijzondere momenten zijn die een foto verdienen. Je ontdekt prachtige details of verbaast je over het grotere geheel. Wat maakt de wereld voor jou zo mooi? Leg het op beeld vast en doe mee met onze Europese fotowedstrijd ‘Our world is beautiful’. Deze wedstrijd loopt van 19 augustus 2014 tot 31 maart 2015.

Our world is beautiful

Kies je categorie
Of je nu een foto hebt gemaakt van een mooi landschap, een portret of een fantastisch gebouw, meedoen met onze fotowedstrijd kan altijd. Foto’s kunnen namelijk worden ingezonden in zes verschillende categorieën: sport, mensen, landschap, architectuur, verkeer en infrastructuur, natuur. Dus schrijf je in, kies je categorie en uploaden maar!

Wat kun je winnen?
Tijdens de looptijd van de wedstrijd kiest een professionele vakjury iedere maand 3 foto’s die in de maand daarop op de website zullen worden gepresenteerd. Iedere maandwinnaar ontvangt een cadeaubon voor CEWE-fotoproducten t.w.v. € 50,- en blijft bovendien kans maken op de hoofdprijs: een luxe fotoreis naar IJsland met zakgeld én een foto-uitrusting! Daarnaast zijn er maar liefst 500 prachtige prijzen te winnen, van een fotoreis naar Venetië tot aan fraaie Samsung-producten en luxe CEWE-cadeaubonnen.

Succes bij het vastleggen van jouw mooie wereld! We kijken uit naar je inzending(en)!