De omslag van je fotoboek is het eerste wat je ziet, besteedt hier dus aandacht aan! Hier vind je 5x inspiratie voor mooie en unieke fotoboekcovers. Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren en ontwerp je eigen omslag!

1. Wil je een originele omslag en heb je onlangs een gezellige stedentrip gemaakt? In de categorie ‘Steden’ vind je mooie bijpassende cliparts en achtergronden. Voeg vervolgens je leukste foto toe, kies voor een rand én een flinke schaduw en je maakt eenvoudig een superleuke omslag voor je fotoboek. Daar kun je mee thuiskomen!

Fotoboek omslag London

2. Maak van je favoriete foto’s een collage! Door onder de foto’s een schaduw te plaatsen, is het net alsof de foto’s bovenop elkaar liggen. Een dikke witte rand rond de foto’s versterkt dit effect. Onderstaande achtergrond komt uit de categorie ‘Multicolor’. Hierbij kun je kiezen uit een passende kleur en verschillende structuren. Bij cliparts vind je gekleurde vlakken om, zoals hier, de titel van je fotoboek op te kunnen plaatsen.

Fotoboek omslag baby

3. Gekreukt papier voor de omslag van je fotoboek vind je in onze fotoboeksoftware bij ‘Achtergronden’–> ‘Multicolor’. En daar hoort natuurlijk een mooie passe-partout bij. Wij hebben er eentje uitgezocht in de categorie ‘Vakantie’. De witte letters in een opvallend lettertype maken de fotoboekcover helemaal af.

Fotoboek omslag Liefde

4. Een collage, maar dan netjes. Hier hebben wij gekozen voor foto’s die dezelfde kleurschakering hebben, maar je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Veel kleurige foto’s bij elkaar kunnen ook een prachtig geheel opleveren. De foto’s netjes uitlijnen is hierbij wel heel belangrijk, let hier dus goed op. Een leuke hartvormige passepartouts op de achterkant maakt deze omslag compleet.

Fotoboek omslag Familieweekend

5. Het maken van een mooie omslag hoeft niet veel tijd te kosten. Kies je favoriete foto, zoek er een leuke, passende kleur achtergrond bij en selecteer bij de cliparts een leuke rand. Een klassieke letter past in dit geval erg goed.

Fotoboek omslag Happy memories

Zin in meer inspiratie? Ga naar 5x inspirerende fotoboek covers!

Alle omslagen zijn gemaakt met de software van CEWE FOTOBOEK. Zoals je ziet zijn er talloze mogelijkheden en kun je eindeloos variëren. Veel plezier bij het maken van jouw fotoboek omslag!