Nannie (49) werkt al 12 jaar op de klantenservice van CEWE. Vanaf het begin is zij fan van het CEWE FOTOBOEK Large Staand met een harde omslag. Zo heeft ze ter herinnering aan haar 25-jarig huwelijksfeest ook zo’n mooi fotoboek gemaakt. Nannie houdt van grote portretfoto’s die ze graag paginavullend in het fotoboek plaatst, maar dit is niet de enige reden waarom dit haar favoriete fotoproduct is!

De favoriet van Nannie

Waarom is het CEWE FOTOBOEK Large staand je favoriete product?
Het formaat van dit fotoboek is niet te klein en niet te groot, en geschikt voor alle gelegenheden. Bovendien kun je het fotoboek Large bestellen in een staand of liggend model waarbij je zelf het papiersoort en type omslag kunt kiezen. Ik kies voor een harde omslag omdat ik deze zelf kan vormgeven. Een mooie cover vind ik altijd erg belangrijk aangezien dit het eerste is wat je ziet wanneer je een fotoboek in handen krijgt.

Wat is het meest bijzondere fotoboek dat je hebt gemaakt?
Twee jaar geleden heb ik samen met drie zusjes een fotoboek gemaakt voor een nichtje als huwelijkscadeau. Het moest een soort herinneringenboek worden. Vele avondjes zijn we er zoet mee geweest: foto’s verzamelen van baby oplopend in de tijd tot volwassene, de foto’s inscannen, teksten verzinnen en natuurlijk het indelen en opmaken van het fotoboek.

Dat klinkt goed! Hoe waren de reacties?
Het bruidspaar vond het fotoboek als cadeau geweldig. De gehele huwelijksdag en ’s avonds op het feest is het fotoboek rondgegaan bij alle gasten. Alleen maar positieve reacties, en nu twee jaar later nog steeds. Hartstikke leuk!

Heb je nog tips voor het maken van een fotoboek?
Neem de tijd om een fotoboek te maken, er zijn zoveel leuke mogelijkheden in de bestelsoftware! En vergeet vooral de omslag niet. Zelf vind ik het mooi om veel randjes en passe-partouts te plaatsen rondom de foto’s in het fotoboek. Maar natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke smaak, een ander houdt misschien weer van een strakke indeling.

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
Ik zou graag het favoriete fotoproduct willen weten van Dick van den Berg. Hij werkt op de afdeling DFM (Digifotomaker).