Nadat we mama in de bloemetjes gezet hebben, vieren we binnenkort ook alle papa’s. Op zondag 9 juni is het Vaderdag en da’s de ideale gelegenheid om hem op een ‘beeldige’ manier te zeggen hoeveel je van hem houdt. Met een origineel fotoboek bijvoorbeeld of één van de vele leuke fotogeschenken!

vaderdag

Het hele jaar door een mooie herinnering
Het is misschien nog wat vroeg om nu al een kalender voor 2014 te maken, maar dan ben je alvast zeker dat jouw kalender de eerste is en dat hij een mooi plaatsje krijgt aan de muur of op papa’s bureau. Zoek je mooiste foto’s van de voorbije maanden bijeen en verwerk ze in een fraaie kalender. Foto’s van het hele gezin, of van de verschillende gezinsleden met papa… mogelijkheden genoeg om hem een heel jaar lang aan jullie te laten denken.

Het Grote Papa Fotoboek
Vaderdag is ook de ideale gelegenheid om eens te gaan grasduinen in het verleden van je vader, vriend of echtgenoot. Zijn z’n ouders nog in leven? Dan kunnen ze je zeker helpen en foto’s leveren van toen jouw papa of je man zelf nog een pasgeboren baby, een kleine uk, of een opgroeiende puber was. Heerlijke beelden waar je een prachtig themaboek mee kunt maken: het leven van papa in beeld. Vraag ook aan de broers en zussen en de vrienden of collega’s van je papa/vriend/echtgenoot om een handje toe te steken. Hoe meer foto’s je krijgt uit verschillende hoeken, hoe completer het Grote Papa Fotoboek wordt! Lukt het je niet om foto’s uit de oude doos te pakken te krijgen? Geen nood: ook met foto’s van het hele gezin waarbij papa een glansrol vervult, kunnen hiervoor gebruikt worden.

In de keuken, op kantoor of in de club
Wil je papa op een originele manier verwennen met een leuk fotocadeau? Dan vind je in onze gratis software ongetwijfeld wat je zoekt: een leuke keukenschort met een foto van mama of van de kids, of een T-shirt waarmee papa in de tuin kan werken of naar de fitnessclub kan gaan, of een coole muismat met papa’s oogappels binnen handbereik… Kortom, te veel om op te noemen maar je doet er je papa, echtgenoot of vriend vast en zeker een groot plezier mee!