Vind jij fotograferen leuk, maar vallen je foto’s vaak tegen? Heb je het gevoel dat je betere foto’s zou kunnen maken, als je maar wist welke camera-instellingen je moest gebruiken? Dan ben jij hier de aankomende weken aan het juiste adres! Die camera gaat van de automatische stand en onze collega – en fotograaf – Marius legt aan de hand van 2 voorbeeldfoto’s steeds uit hoe je betere foto’s maakt. Want uiteindelijk maak jij het verschil, niet je camera!

Zo maak je het verschil

In deze handige serie ‘Zo maak je het verschil’ behandelen wij leuke, maar lastige onderwerpen om te fotograferen. Of je nu graag foto’s maakt van mensen, warm loopt voor mooie luchten of graag wil weten hoe je snelheid vastlegt, Marius laat in deze nieuwe blogserie zien hoe je met een paar simpele handelingen aanzienlijk mooiere foto’s maakt.

Maak kans op € 10,- korting!
Om de week zal er op vrijdag een artikel met een nieuw onderwerp verschijnen voor het maken van betere foto’s. Dat betekent dat je 2 weken de tijd hebt om het advies van Marius uit te proberen voordat we een nieuw onderwerp bespreken. En als je binnen die 2 weken jouw beste foto met ons deelt, maak je kans op € 10,- korting op een CEWE FOTOBOEK! Upload je foto via de link Zo maak je het verschil (rechts op ons blog) en geef de foto als titel je volledige naam mee.

Volgende week vrijdag kun je het eerste onderwerp verwachten. Wij hebben er zin in! Jij ook?