Maak je fotoboek online door gebruik te maken van ‘Mijn Galerij’. Die galerij kun je zien als een online opslagplaats voor je foto’s die je hier kunt uploaden en beheren. Zo maak je niet alleen jouw fotoverzameling overzichtelijk, ook creëer je meer plaats op de harde schijf van je computer. Bovendien vind je hier elk CEWE FOTOBOEK terug dat je in deze online omgeving hebt gemaakt. Super makkelijk toch?

Mijn Galerij

Het online maken van je fotoboek werkt net zo eenvoudig als het maken van een fotoboek met de CEWE FOTOBOEK-software. Misschien nog wel eenvoudiger, omdat het niet nodig is de software te downloaden. Natuurlijk kun je ook hier de fotoboek-assistent inschakelen voor hulp bij het samenstellen van je fotoboek. En net als in de software, vind je in de online-omgeving ook allerlei leuke cliparts en achtergronden waarmee je jouw fotoboek kunt versieren.

Ga naar ‘Mijn galerij’ op één van onze partnerwebsites en meld je gratis aan. Het bestellen én nabestellen van fotoboeken – en andere fotoproducten – was nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Mijn Galerij

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Laat dus vooral je reactie achter!