Heerlijk dat de feestdagen er weer aankomen. Tijd voor gezelligheid, lekker eten en cadeautjes! Maar heb jij ook altijd moeite met het vinden van leuke, originele cadeaus? Ons vernieuwde assortiment fotoproducten is de ideale oplossing! Want waar jouw vrienden en familieleden ook warm voor lopen, je zult zien dat er voor iedereen een perfect fotogeschenk te vinden is.

Fotocadeaus Cewe

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke cover met een mooie foto voor de iPad, iPhone of Samsung Galaxy van je broer of zus? En is je beste vriendin gek op Latte Macchiato’s? Geef haar een mooie beker cadeau met daarop die leuke foto van jullie vakantie samen! Of wat vind je van een heerlijk knuffelkussen voorzien van jouw mooiste foto? Zo hoeft jouw lief je nooit te missen!

Wanddecoratie

Ook als je iets moois zoekt voor aan de muur vind je in ons uitgebreide assortiment de meest prachtige wanddecoraties, zoals jouw favoriete foto achter acrylglas, een meerluik waar je drie foto’s in kwijt kunt of een glazen klok met een mooie foto. Zelf zijn wij gek van het naambordje waar je een mooie foto van het hele gezin in kwijt kunt. Zo krijgt jouw bezoek altijd een warm welkom! 🙂

Verder kunnen fanatieke sporters voortaan gaan sporten in een wel heel persoonlijk t-shirt en speciaal voor kookliefhebbers is er een schort met eigen foto. En dat alles is slechts een greep uit de uitgebreide collectie fotoproducten van Cewe. Hopelijk hebben we je op leuke ideeën kunnen brengen en hoef je dit jaar niet stad en land af voor het perfecte cadeau!

Met de software van CEWE FOTOBOEK kun je – naast fotoboeken – ook allerlei andere leuke fotoproducten bestellen. Wij zijn namelijk een onderdeel van CeWe Color: Europees marktleider op het gebied van fotofinishing.

Let op: De nieuwe fotoproducten kunnen alleen online worden besteld via de website van onze partners.