Op onze blog vind je allerlei tips voor je fotoboek, fotografietips, acties en een kijkje achter de schermen bij Cewe. We houden je graag op de hoogte en we vinden het leuk om onze passie met jou te delen. Maar wat vinden jullie nu eigenlijk van al die tips, nieuwtjes en informatie? Daar zijn wij heel benieuwd naar! Daarom kun je elk blogartikel voortaan beoordelen met 1 tot 5 sterren. Hoeveel sterren geef jij?

Vijf sterren

Onderaan de blogartikelen vind je een oranje knop met de tekst ‘Dit blogartikel waarderen’. Vul je naam en e-mailadres in, en geef aan hoeveel sterren je het bericht geeft. Hoe meer sterren, hoe beter je het artikel beoordeelt. Daarnaast kun je een extra toelichting kwijt.

Dus heb je een blogartikel gelezen? Laat ons weten wat je ervan vindt! Wij stellen jouw mening zeer op prijs!