Speciaal voor liefhebbers van glanzende foto’s is er nu ook het CEWE FOTOBOEK op hoogglans fotopapier. Alle voordelen van fotopapier, maar dan met een extra glanslaag voor een mooie, luxe uitstraling. Omdat sommige onderwerpen nu eenmaal vragen om extra glans. Denk aan de bruiloft van je zus, je reis naar Thailand of het luxe themaboek dat je cadeau wilt doen. Meer weten over het fotoboek op hoogglans fotopapier? Lees snel verder!

Fotoboek hoogglans fotopapier

Meer contrast en kleurdiepte
Bij het CEWE FOTOBOEK op hoogglans papier wordt een speciale UV-glanslak toegevoegd aan het papier. Dit gebeurt in een speciale coating machine. Hoogglans fotopapier lijkt het meest op het traditionele fotopapier zoals je dit wellicht kent van de losse foto’s die je vroeger in hoogglans liet ontwikkelen. De hoogglans laag geeft je foto’s nog meer contrast en kleurdiepte.

Voordelen van fotopapier
Wel of geen hoogglans, een fotoboek op fotopapier heeft hoe dan ook een aantal voordelen. Dankzij een speciale bindtechniek heb je om te beginnen geen last van een naad in het midden. Je foto’s lopen ondoorbroken door van de linker- naar de rechterpagina, omdat het fotoboek helemaal plat openvalt. Ideaal voor bijvoorbeeld landschapsfoto’s of portretten. Ook zijn de pagina’s van een fotoboek met fotopapier extra stevig. Dit komt doordat het papier slechts aan één kant wordt bedrukt en de pagina’s later met hun rug tegen elkaar worden geplakt.

Ga voor extra glans!
Wil jij zo’n mooi fotoboek op hoogglans fotopapier? Download de CEWE FOTOBOEK software, ga naar de fotoboeken en kies voor het tabblad ‘op glanzend fotopapier’. Hoogglans fotopapier is verkrijgbaar in 3 formaten: zowel het CEWE FOTOBOEK Large liggend en staand als het CEWE FOTOBOEK XL kun je bestellen in zo’n luxe uitvoering. Wellicht een leuke cadeautip voor de feestdagen?