Vroeger gingen er fotomapjes mee in de handtas vol foto’s van het gezin. Leuk om te showen op visite of om zelf bij weg te dromen tijdens een lange reis in de trein. Maar nu we alleen nog digitale foto’s hebben, maak je gewoon een mooi familie fotoboek(je) dat je overal mee naartoe kunt nemen! En dat is nog veel leuker ook, want zo kun je meerdere foto’s op een pagina plaatsen en in een fotoboek kun je tenminste je eigen creativiteit kwijt. Wij laten je zien hoe!

Fotoboek met familiefoto's

Jouw dierbaren altijd bij je
Verzamel de mooiste foto’s die je zelf graag vaker ziet of met anderen wilt delen. Foto’s van je lief, kinderen, hond… Het is niet alleen super fijn om degenen van wie je houdt altijd bij je te hebben, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om foto’s te kunnen laten zien wanneer je over ze praat. Ook leuk voor trotse opa’s en oma’s om op deze manier foto’s van hun kleinkinderen altijd bij zich te dragen. Misschien een originele cadeautip? 🙂

Laat je creativiteit de vrije loop!
Met onze gratis software maak je eenvoudig een heel mooi en uniek fotoboek. Kies het formaat dat je aanspreekt, selecteer je foto’s en laat de fotoboek-assistent razendsnel je fotoboek vullen. Vervolgens kun je elke pagina apart bewerken door leuke teksten, mooie achtergronden en cliparts of passepartouts toe te voegen.

Creatief fotoboek

Wil je graag meer uitleg over de mogelijkheden? Schrijf je dan in voor een gratis, interactieve webworkshop. Zowel als beginneling als ervaren fotoboekmaker kan je hier terecht voor een workshop op jouw niveau. Ontdek hoe je je fotoboeken nog mooier maakt!

Het ideale fotoboek voor in je handtas
De Small fotoboeken zijn ideaal voor het maken van een fotoboekje vol familiefoto’s. Er is keuze uit drie verschillende formaten die elk prima passen in je handtas, zodat je jouw dierbaren altijd en overal bij je hebt. Zo is het CEWE FOTOBOEK Mini ca. 15 x 11 cm, waarmee dit fotoboekje een handig, liggend pocketformaat heeft. Het CEWE FOTOBOEK Klein is ca. 14 x 13 cm met een flexibele omslag die net zo dik is als de rest van het papier. Het CEWE FOTOBOEK Compact is een iets groter liggend fotoboek van ca. 19 x 15 cm.

Ga je liever voor groot?
Heb jij een flinke handtas en bekijk je je familie liever groots? Natuurlijk hoef je het dan niet klein te houden: je kunt namelijk ook kiezen voor een mooi groot fotoboek, zoals het vierkante CEWE FOTOBOEK XL van ca. 30 x 30 cm. Zo komen je dierbaren natuurlijk wel heel goed tot hun recht.

fotoboeken familiefoto's