Elk fotoboek is uniek. Logisch, want niemand heeft dezelfde foto’s. Maar ook je keuze voor het formaat en de manier waarop je het fotoboek invult, maken veel verschil. Voor welke pagina-indeling kies je? En laat je de pagina’s wit of voeg je achtergronden toe? Een mooie achtergrond kan je fotoboek net dat beetje extra geven of zelfs enorm opfleuren. Wij laten je graag zien hoe.

Fotoboek achtergronden

Eigen foto als achtergrond
Je kunt op verschillende manieren eigen achtergronden aan je fotoboek toevoegen. Zo kun je een mooie foto plaatsen en deze nogmaals herhalen op de achtergrond. Bewerk de achtergrondfoto zodat deze iets lichter, vager of misschien wel zwart-wit wordt. Op deze manier voeg je een extra dimensie toe aan je fotoboek.

Foto als achtergrond

Je kunt natuurlijk ook een heel andere foto op de achtergrond plaatsen. Sommige foto’s lenen zich daar toevallig goed voor, maar op vakantie kun je ook gewoon alvast rekening houden met het fotoboek dat je gaat maken. Fotografeer die leuke vlonder, een paar schelpen in het zand of dat mooie bloemenveld. Extra sfeer gegarandeerd!

CEWE FOTOBOEK achtergrond
Heb je de mooie achtergronden in de software al eens bekeken? Ze zijn speciaal ontworpen voor CEWE FOTOBOEK en er is ontzettend veel keus. Bovendien komen er steeds weer nieuwe achtergronden bij. Ga naar ‘Ontwerp’ en kies voor ‘Achtergrond’. Je kunt nu gelijk al kiezen uit één van de achtergronden die je onder elkaar ziet staan of ga naar ‘Meer downloaden’. Hier vind je nog veel meer achtergronden, overzichtelijk ingedeeld op categorie. Eenmaal gedownload, sleep je ze eenvoudig in je fotoboek. Leuk om mee te experimenteren.

Achtergronden software CEWE FOTOBOEK

Eén egale kleur als achtergrond
Zie wat kleur voor je fotoboek doet! Behalve de bovengenoemde verschillende achtergronden, kun je ook kiezen voor een egale kleur als achtergrond. Dit kan hele leuke effecten opleveren. Je vindt de kleuren op dezelfde manier als de overige achtergronden in de software. Kies voor een kleur die terugkomt in je foto’s of juist voor een tegenovergestelde kleur. Ook kun je de pagina’s eenvoudig zwart maken. Probeer dit bijvoorbeeld eens uit bij zwart-wit foto’s.

Zwarte achtergrond in fotoboek

Elke achtergrond creëert een andere sfeer en er is maar één manier om erachter te komen wat jou het meest aanspreekt: uitproberen!