Nee hè, ben je lekker vrij, is het slecht weer. Gelukkig zijn er ook leuke dingen in huis te doen. Zo is een regenachtige dag ideaal voor het maken van een fotoboek. Zonde om al je foto’s op de computer te laten staan en zo haal je gelijk mooie herinneringen op, terwijl je jouw eigen fotoboek ontwerpt. Nu levert deze saaie, regenachtige dag nog iets moois op ook! Vind je het lastig om te beginnen met je fotoboek? Lees onze tips en je kunt gelijk aan de slag!

Tip 1: Verzamel eerst alle foto’s die je in jouw fotoboek wilt hebben in een aparte map. Zo kun je de gehele map eenvoudig selecteren in het fotoboekprogramma.

Tip 2: Download de gratis software eenvoudig via onze website. Volg de installatieaanwijzingen en het programma installeert de CEWE FOTOBOEK software automatisch op je computer. Je kunt gelijk van start!

Tip 3: Maak gebruik van de fotoboek-assistent en jouw fotoboek wordt geheel automatisch binnen enkele seconden gemaakt.

Tip 4: Met de fotoboek-assistent vul je het fotoboek razendsnel. Daarna kun je alle foto’s en pagina’s naar wens bewerken. Voeg bijvoorbeeld leuke achtergronden, cliparts en teksten toe. Laat je creativiteit de vrije loop!

Tip 5: Wil je meer uit onze software halen? Bekijk onze instructievideo’s. Zo leer je direct hoe je een prachtig CEWE FOTOBOEK maakt!

Veel plezier bij het maken van jouw fotoboek!