Bij CEWE FOTOBOEK laten we je mooie herinneringen graag opnieuw beleven. Maar wat als er vrijwel geen mooie herinneringen zijn? Wat als een kind wordt geconfronteerd met armoede, ziekte, geweld of discriminatie? Dat vinden wij onaanvaardbaar. Daarom zijn wij UNICEF Supporter. UNICEF zorgt ervoor dat elk land de rechten van kinderen respecteert en naleeft, en daar dragen wij graag aan bij. Omdat wij alle kinderen mooie herinneringen gunnen om later aan terug te kunnen denken.

UNICEF is actief in 190 landen. Dankzij deze stichting gaan miljoenen kinderen naar school, talloze kinderen worden ingeënt tegen dodelijke ziektes en krijgen goede voeding. Ook werkt UNICEF hard aan de bestrijding van de aidsepidemie en helpt kinderen die er het slachtoffer van zijn geworden. Kinderen die er alleen voor staan, krijgen bescherming tegen geweld, misbruik en uitbuiting. In noodsituaties is UNICEF direct ter plaatse om kinderen en hun families te helpen overleven.

Kortom: UNICEF helpt kinderen aan een betere toekomst en geeft daarbij mooie herinneringen een kans!