Kerstbomen zijn versierd, de eerste kerstkaarten verstuurd, cadeautjes worden gekocht en kerstdiners voorbereid. De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken! En dat moet natuurlijk worden vastgelegd. Deel jouw ultieme kerstmoment met ons en maak kans op een compleet verzorgde familiereis… naar Lapland!

Heb jij altijd al eens een sledetocht willen maken met husky’s? Of het dorp van de échte Kerstman willen bezoeken? Dat kan allemaal in Lapland! Een bijzondere winterbestemming die heel geschikt is voor het hele gezin.

Ga naar onze Facebook pagina, upload je mooiste, leukste of grappigste kerstfoto en wie weet ben jij de gelukkige die een compleet verzorgde familiereis naar Lapland wint! Natuurlijk zijn er ook nog andere hele leuke prijzen te winnen. Wat dacht je van kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn of voor Flevonice, dé natuurschaatsbaan van Nederland?

Meedoen kan t/m 28 december. Wij kijken uit naar jullie foto’s!

En als je toch op onze Facebook pagina bent, neem eens een kijkje bij onze Rudolfy app. Klik op ‘Rudolfy’ links in het menu en maak van iedereen op je foto een echte Rudolfy the Red Nosed Reindeer!