CEWE FOTOBOEK XXL staand

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Het CEWE FOTOBOEK XXL staand is ons grootste boek. Met een formaat van 28 bij 36 cm heb je lijvig boek in handen dat je mooiste foto’s in al hun glorie toont. Je kan kiezen uit vijf soorten kwaliteitspapier.

De hardcover omslag personaliseer je zelf met je eigen foto’s en tekst.

Productinformatie

Productinformatie


Formaat:
Staand, 28 x 36 cm (gesloten)

Papiersoorten:
• Normaal papier
• Mat papier
• Glanzend papier
Kaften:
Hardcover

Aantal pagina’s:
26 tot max. 178 pagina’s

Hardcover

Hardcover

Bij onze hardcover-binding gaat het om een vaste binding die jij naar eigen inzicht kunt ontwerpen.

Zodra het bindingpapier werd bedrukt, volgt het lamineren en het aanbrengen op een stevig omslagkarton. Boekblok en omslag worden vervolgens uiterst zorgvuldig en met oog voor detail samengevoegd.

Verheug je erop om bij het ontwerp van deze kostbare binding niet te worden beperkt. Wanneer je dit wilt, kun je de rug van het boek ook naar eigen wens van tekst voorzien.

Papiersoorten

Alleen het beste papier voor de beste foto's

Hoogwaardige digitale druk

Hoogwaardige digitale druk

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: Voor alle digitale drukvarianten van het CEWE FOTOBOEK gebruiken wij uitstekend fotopapier. De basis vormt een grammatuur van 200 g/m², bij schriftomslagen is dat 150 g/m².

Een bijzondere plek neemt het CEWE FOTOBOEK XXL liggend in een exclusieve binding in kunstleer of linnen in. De pagina's binnenin worden geproduceerd op premiumpapier dat een dikte van 250g/m² heeft.

Hoogwaardige digitale druk op hoogglanspapier

Hoogwaardige digitale druk op hoogglanspapier

Voor onze CEWE FOTOBOEK-varianten op hoogglanspapier gebruiken wij digitaal drukpapier van de hoogste kwaliteit en een dikte van 200g/m².

Tijdens het productieproces worden de pagina's binnenin voorzien van een kostbare hoogglans-coating. Deze laat de kleuren in jouw persoonlijke CEWE FOTOBOEK extra stralen.

Tevens maakt de coating de pagina's ongevoelig voor vuil en vocht.

Premium mat papier

Premium mat papier

Een CEWE FOTOBOEK op premium mat papier bestellen is kiezen voor de zekerheid op kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt een speciale inkt voor hoge resolutie gebruikt die aan uw foto's een uitzonderlijk mat effect geeft, zowel op de binnenpagina's als op de kaft van uw CEWE FOTOBOEK.

De basis bestaat uit kwalitatief digitaal bedrukt papier met een grammage van 170 g/m². Laat je verrassen door een buitengewone toets aan jouw CEWE FOTOBOEK.

* Tenzij anders vermeld, zijn alle vermelde prijzen inclusief BTW en exclusief verwerkings/verzendkosten