Een maandje terug schreven we al over leuke kerstcadeaus van CEWE. Inmiddels zitten we nu echt in de kerstsfeer en dat betekent dat de adventkalender al voor een deel geopend is! Over een aantal dagen is het namelijk zover: Kerst 2017! Bij CEWE kijken we erg uit naar de gezelligste dagen van het jaar. Het mooie aan deze periode is natuurlijk ook de cadeaus. Heb je nog geen cadeautjes gekocht? Of wil je de andere cadeaus nog aanvullen met een echt persoonlijk cadeau? Lees dan snel verder voor wat leuke cadeautips.

Kalender 2018
2018 staat bijna voor de deur. Na kerst hebben we nog maar een paar dagen te gaan tot het oud en nieuw is. Kerst is dus een uitgelezen kans om een mooie kalender cadeau te geven. Een mooie kalender voor 2018 is echt wat waard; je moet er immers het hele jaar tegenaan kijken. Ontwerp daarom een mooie en persoonlijke kalender voor iemand anders, of gewoon voor jezelf natuurlijk! Toch meer onderweg dan thuis? Ontwerp dan een persoonlijke 2018 agenda.

Telefooncover
Kerst is een tijd om stil te staan bij je naasten. Het is jammer dat we dat op andere dagen  vaak te weinig doen. Een telefooncover helpt je om elke dag even kort aan iemand te denken. Wat is er nu leuker dan een mooie telefooncover van bijvoorbeeld je kinderen, je vriendengroep of je geliefde! CEWE biedt voor de meeste telefoons altijd wel een geschikt hoesje. Op deze manier draag je ze voor altijd met je mee en bescherm je tegelijkertijd je telefoon.

Kerstfotoboek – een kerst om nooit te vergeten
Ook na de kerst is het nog niet te laat om een leuk kerstgeschenk te geven. Helemaal niet als je een fotoboek maakt van alle kerstfoto’s. Hiermee geniet je nog het hele jaar na van de kerst. Plaats in het boek alle kerstfoto’s van begin tot eind; dus van het optuigen tot het aftuigen van de kerstboom. Bestel je fotoboek gelijk na de kerstdagen, want in december krijg je bij CEWE 40% korting op alle extra pagina’s die je toevoegt aan het boek. Is het een speciaal cadeau? Of wil je een mooie bewaardoos voor je fotoboek? Bij alle grote fotoboeken kun je een geschenkdoos bestellen. Dat wordt uitpakken! Lees hier nog wat tips voor het maken van jouw kerstfotoboek.

Wat schort eraan?
Ken je iemand die in 2018 wel eens wat meer mag gaan koken? Of wil je juist de keukenprins(es) van het huis verrassen? Dan is een persoonlijk schort een mooi cadeau om weg te geven. Is de betreffende kok een echte kliederchef? Niet getreurd, de foto op het schort blijft ook na het wassen lang mooi! Ideaal natuurlijk voor als je aan de slag moet met het oliebollen bakken!

CEWE’s kerstshop
Cadeautjes blijven erg persoonlijk. Of je nu echt iets unieks wilt of gewoon een leuke foto voor aan de muur: CEWE helpt je met al jouw fotocadeaus deze kerst. Het kan soms best lastig zijn om het juist cadeau te vinden. Op de site van CEWE hebben we een handige pagina waar je met een paar muisklikken de juiste cadeaus kunt filteren. Kies voor wie je iets wilt ontwerpen en wat je budget is en CEWE zet de opties voor je op een rij!

Succes met het vinden en ontwerpen van jouw kerstcadeautjes. Namens heel CEWE wensen we je een gezellige en fijne kerst toe!