Alhoewel de herfst lang lijkt te duren, komt nu langzaam maar zeker de winter om het hoekje kijken. Temperaturen komen alweer beneden het vriespunt te liggen, de ruiten moeten weer gekrabd worden en er ligt soms alweer een dun laagje ijs op het water. Dit is voor ons ook gelijk een teken dat de kerst weer in aantocht is! Een tijd van gezellig samenzijn, lekker eten met je familie en vrienden en het kerstklaar maken van je huis. Vooral bij het creëren van een gezellig kerstsfeertje kan CEWE je goed helpen. Benieuwd hoe je de kerst ook bij jou in huis haalt? Lees dan snel verder.

Adventskalender
Aftellen naar de kerst doe je het beste met een adventskalender van CEWE. CEWE biedt smakelijke kalenders met heerlijke chocolade, kalenders waarbij je de vakjes zelf kunt vullen, maar ook kalenders met leuke foto’s die je zelf kunt uitzoeken via de site. Lees meer over de adventskalender in dit blog of bestel direct een adventskalender via de site van CEWE.

Ontwerp een kerstpuzzel voor de kerstvakantie
De kerstvakantie is een periode van veel gezelligheid en binnen spelletjes doen. Eén van de leuke dingen die je binnen kunt doen, is een puzzel maken. Ontwerp op CEWE je eigen kerstpuzzel met bijvoorbeeld een winterfoto die je zelf gemaakt hebt. Ga samen met je (klein)kinderen aan de slag en maak je eigen unieke kerstpuzzel. Heb je nog een mooie winterfoto van de winter van 2016-2017? Dan kun je deze foto via de site van CEWE laten afdrukken op een puzzel. Om de kwaliteit van de puzzel te garanderen heeft CEWE een samenwerking met de welbekende puzzelfabrikant Ravensburger. Kies uit verschillende groottes vanaf 500 stukjes. Je vindt de puzzels van CEWE hier.

Rendier
Een super schattig en persoonlijk cadeau voor de kerst is het unieke CEWE rendier. Dit knuffelbeestje is het ultieme kerstcadeautje voor elk kind! Door de foto op het t-shirt van het beestje, maak je er een extra persoonlijk knuffeltje van. Ontwerp hier je rendier en verras je (klein)kind met dit mooie rendiertje.

Schudbol met sneeuw
De absolute kerstklassieker is natuurlijk de schudbol. Alhoewel deze schudbol een klassieker is, blijft het een leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen. Dit geldt helemaal voor de CEWE schudbol. Die is namelijk extra persoonlijk te maken met een mooie foto. Geef de schudbol aan je geliefde of maak een schudbol met een leuke familiefoto. Niet zo’n liefhebber van dat winterse weer? Niet getreurd, je kunt de schudbol ook met hartjes bestellen. Klik hier om een schudbol te ontwerpen.

Haal de kerstsfeer in huis met creatieve kerst art-prints!
Art-prints zijn de ideale manier om foto’s op een unieke manier uit te printen. Hoe leuk is het om deze ontwikkelmethode te gebruiken om de kerstsfeer in huis te halen? Op de site kun je kiezen voor een mooie opmaak, helemaal naar jouw smaak. CEWE heeft voor de foto’s 451(!) kerst cliparts klaargezet, zodat je jouw art-prints extra kerstachtig kunt maken! Zet ze op de schouw, in de vensterbank of hang ze met een clipje of wasknijper in de kerstboom! Klik hier om je art-prints te ontwerpen.

Of je nu lekker gaat puzzelen met je (klein)kinderen, ze wilt verrassen met een mooie schudbol of gewoon die fijne winterse sfeer in huis wilt halen: CEWE helpt je om er een gezellige kerst van te maken!