Je kent het wel: op je telefoon staan honderden foto’s die je eigenlijk nooit meer bekijkt. Steeds meer mensen fotograferen met hun telefoon in plaats van de grote en soms onhandige spiegelreflexcamera. Alhoewel we bij CEWE erg fan zijn van een spiegelreflexcamera, omdat deze uiteindelijk toch betere foto’s maakt, maken we steeds vaker foto’s met onze mobiele zakcamera. Dit is erg begrijpelijk omdat we dit cameraatje immers altijd bij ons hebben en je daarmee op een snelle en gemakkelijke manier foto’s maakt. Het nadeel is echter dat deze foto’s vaak op de telefoon blijven staan. Met de app van CEWE komt daar verandering in! Via onze handige app kun je, op een leuke en eenvoudige manier, je foto’s laten afdrukken op tal van producten. Hieronder lichten we een aantal producten uit die je via deze app kunt bestellen.

App downloaden
Als je de app nog niet hebt gedownload op je smartphone, dan doe je dat eenvoudig door naar je Apple store of via Google play te gaan (dit zijn de programma’s waarmee je apps kunt downloaden op je telefoon). Zoek vervolgens naar CEWE in de Apple store of in Google play. Heb je gezocht op “CEWE”, dan komt de app van CEWE bovenin het scherm te staan. Klik op het icoontje met de tekst “CEWE fotoservice – fotoboek” en download de app. Als de app eenmaal gedownload is, kun je ‘m openen.

Fotoboek
Via de app bestel en ontwerp je eenvoudig een fotoboek. De app is eigenlijk net zo eenvoudig als de CEWE software op je computer, maar dan verpakt in een kleinere omgeving. Snel en eenvoudig.

Foto’s, kaarten en ansichtkaarten
Via de app is het ook mogelijk om foto’s te bestellen. Bestel ze als normale onbewerkte foto’s, als creatieve print, of als panoramafoto. Ook is het mogelijk om eenvoudig jouw eigen vakantiekaartjes te bestellen. Als je bijvoorbeeld op wintersportvakantie gaat, kun je met je telefoon, gewoon vanuit een mooi berghutje, leuke ansichtkaarten naar je familie of vrienden sturen. Hierbij kun je je eigen foto als postzegel instellen. Het is ook mogelijk om een set van tien kaarten te bestellen. Kies een thema en ontwerp vervolgens de kaart.

Wanddecoratie
Heb je een leuke foto gemaakt met je mobiele telefoon, die je wel graag in je interieur terugziet? Ook wanddecoratie is gemakkelijk te bestellen via de CEWE app. Net als in de CEWE software op je computer heb je keuze uit verschillende materialen zoals acrylglas, canvas of aluminium. Of je nu in ergens zit te wachten of in de trein naar je werk reist: overal kun jij eenvoudig CEWE producten bestellen. Handig toch?

Bestel je 2018 kalender via de app!
Als laatste is het ook mogelijk om de  mooiste kalenders gewoon met de app bestellen. Scroll eens door de foto’s op je mobiele telefoon en zoek per maand of seizoen een toepasselijke foto uit en stel je eigen, persoonlijke fotokalender samen. Dat is nog eens een leuk cadeau!

Zo zie je maar: ook CEWE gaat met haar tijd mee. Heel veel plezier en succes met de CEWE app!