Pasen is een religieus feest, maar eveneens een fijn familiefeest. Samen eieren eten tijdens de Paasbrunch, gezellig spelletjes spelen of samen eieren zoeken… De lentekriebels zijn volop aanwezig en de woning wordt versierd met Paastakken en Paas bloemstukjes. Om het Paasgevoel in huis compleet te maken, maak je met CEWE een mooie wanddecoratie in Paasstijl. CEWE geeft je tips!

Unieke wanddecoratie
Het leuke van een CEWE wanddecoratie is dat je een unieke wanddecoratie maakt die in geen enkele andere woning hangt; je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten. Zo kun je er zelf op uit trekken om mooie, unieke natuurfoto’s te maken van de lente, je persoonlijke lentefoto’s van voorgaande jaren gebruiken óf de meest prachtige foto’s uit onze beeldbank selecteren om een CEWE wanddecoratie te maken die helemaal past bij jouw interieur.



Diverse soorten en maten
Van acrylglas tot canvas en van een foto op hout tot zelfklevende posters: het leuke van een CEWE Wanddecoratie is dat je ‘m in diverse soorten én maten kunt bestellen. Dat zorgt ervoor dat je altijd wel een wanddecoratie kunt maken die past bij jouw inrichting. Heb je bijvoorbeeld een klein hoekje in huis waar je een Paas hoekje wilt creëren? Dan zijn de kleine canvasdoeken van 20 x 20 of 20 x 30 een prima optie. Heb je een grote blinde muur in je woning? Dan is het canvasdoek van 120 x 160 wellicht een optie.

Tips voor een Paas wanddecoratie
Om jouw Paas wanddecoratie helemaal perfect te maken, hebben we vijf inspiratietips voor je op een rij gezet.

  • Je kunt de lay-out van de CEWE wanddecoratie helemaal aanpassen naar jouw eigen smaak. Heb je veel foto’s en kun je niet kiezen? Dan gebruik je ze toch allemaal! Je kunt tot wel 27 foto’s verwerken in de CEWE Wanddecoratie. Schik ze op een manier zoals jij leuk vindt en je hebt een prachtige (Paas)collage!

  • Om een echte Paassfeer te creëren, kun je jouw eigen lentefoto’s afwisselen met stockfoto’s. Veel fotografen delen hun eigen, vaak prachtige foto’s voor een klein prijsje via websites als Shutterstock of iStock. Door je eigen foto’s af te wisselen met een aantal typische Paasfoto’s, creëer je een prachtige CEWE wanddecoratie voor de Paasdagen.

  • Gebruik de cliparts van CEWE. In onze software vind je zo’n 45 cliparts speciaal voor Pasen. Voeg een klein, leuk vogeltje toe aan een foto of laat her en der kleine eitjes terugkomen op je CEWE wanddecoratie. Zo creëer je een echte Paassfeer in je wanddecoratie!
  • Wil jij je wanddecoratie langer gebruiken dan alleen voorafgaand en tijdens de Paasdagen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een wat neutralere CEWE wanddecoratie te maken. Kies bijvoorbeeld voor typische lentefoto’s, zoals pasgeboren lammetjes in de wei, krokusjes en bloesem.
  • Gebruik foto’s met pastelkleuren. Rood en oranje zijn typische herfstkleuren, geel een typische zomerkleur, maar pastelkleuren, zoals lichtroze, lichtgroen en lichtgeel horen echt bij de lente. Door selectief te zijn in de foto’s die je uitkiest, kun je de sfeer in je wanddecoratie sturen.

Heb jij zelf al een wanddecoratie gemaakt speciaal voor de Paasdagen of voor de lente en heb je aanvullende tips? We lezen het graag in de reacties hieronder!