De communie of het lentefeest is een bijzondere en spannende dag. Voor de jonge kinderen breken de jaren van verstand aan, de iets oudere zetten hun eerste stappen van jongvolwassenheid. Weken van voorbereidingen gaan vooraf aan de grote dag. Van een prachtige uitnodiging voor familie en vrienden tot de mooiste kleding; alles moet perfect zijn. Als je zoveel voorbereidingen doet, wil je achteraf natuurlijk ook een mooie herinnering aan dit leuke feest CEWE geeft je een aantal creatieve tips.

CEWE Fotoboek
Allereerst wil je die prachtige en bijzondere levensgebeurtenis natuurlijk vangen in een speciaal fotoboek. Zorg er daarom voor dat je op de dag zelf voldoende foto’s maakt, zodat je na die tijd genoeg te kiezen hebt. Bij CEWE kun je kiezen uit eindeloos veel fotoboeken in diverse soorten en maten. Op die manier zit er altijd wel een formaat en vorm bij die bij je past.

Achtergronden & sjablonen
Bij CEWE weten we hoe belangrijk hoe belangrijk het communie- of lentefeest is voor veel van onze klanten. Daarom hebben we speciaal voor dit thema een aantal fijne aanvullingen in onze software. Onder het kopje ‘achtergronden’ vind je passende designs voor je CEWE fotoboek. De sjablonen en kaders voor bijvoorbeeld communie vind je onder de categorie ‘geloof’.

Lieve berichtjes
Naast dat je tientallen prachtige foto’s hebt van de grote dag, krijgt je (klein)kind, nichtje, neefje of petekind natuurlijk enorm veel gelukswensen van allemaal lieve mensen. Die kun je natuurlijk allemaal apart bewaren, maar het is ook leuk (en slim) om deze gelukswensen op te nemen in je CEWE Fotoboek. Maak een foto van de berichtjes of scan de kaartjes in en voeg ze – net als de andere foto’s – her en der verspreid in je CEWE Fotoboek. Op die manier weet je zeker dat alles in een boek gebundeld is en dat de mooie woorden bewaard blijven.

CEWE Wanddecoratie
Heb je geen tijd of zin om een compleet CEWE Fotoboek te maken? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een mooie CEWE wanddecoratie met een foto van het communie- of lentefeest. Onder de knop ‘designs’ vind je onder de categorie ‘geloof’ een paar mooie designs die je kunt gebruiken om je wanddecoratie een speciale touch te geven.

CEWE Fotoboekjes cadeau
Natuurlijk zijn er veel meer mensen die met een fijn gevoel op de communie of het lentefeest terugkijken. Hoe leuk is het om die mensen te verrassen met een leuke fotoherinnering aan de dag. CEWE biedt jou diverse mogelijkheden om kleine fotoboekjes te laten maken. Zo’n minifotoboekje is een perfect cadeautje en leuke herinnering voor alle mensen die dichtbij staan en ook zo hebben genoten van het communie- of lentefeest.