Test-Aankoop testte 20 afdrukdiensten voor de creatie van een ingebonden fotokalender. Ze onderzochten 8 verschillende componenten voor het maken van je persoonlijke fotokalender. CEWE kwam als beste uit de test en daar zijn we zeer trots op.

Test_achat2016_12_blogNL

CEWE krijgt als eindbeoordeling volgende mooie omschrijving mee: een site met zeer complete informatie, een grote keuze aan formaten en diverse originele verzorgde layout- mogelijkheden. Onze gebruiksvriendelijke software maakt het mogelijk om snel en makkelijk te ontwerpen en bestellen. Onze kalender beschikt over een goede afdrukkwaliteit en uitstekende afwerking!

Een testresultaat waar we heel trots op zijn!  Ben jij nog op zoek naar een cadeautje voor de feestdagen, ontwerp en bestel dan snel jouw CEWE WANDKALENDER! Onze A4 kalender, staand en liggend op standaard papier kost tot eind 2016 € 11,99 in plaats van € 14,99!

Heb je nog tips of opmerkingen om onze producten en diensten nog te verbeteren, laat het ons zeker weten! We willen jouw mooiste momenten en herinneringen steeds de beste service bieden!