Door jouw mooiste vakantiefoto’s in huis op te hangen hou je het hele jaar door dat fijne zomergevoel vast! Wij hebben wat inspiratie voor je.

1. Hang verschillende foto’s speels op
Waarom één grote wanddecoratie ophangen, terwijl je ook gewoon meerdere kleine kunt bestellen en ophangen? Door ze speels op te hangen, creëer je een ontzettend leuk effect! Bovendien kun je er gemakkelijk eentje vervangen door een nieuwe foto of voeg gewoon nog een wanddecoratie toe. Ruimte genoeg. 🙂

CEWE Foto Wanddecoratie

2. Maak een collage
Kun jij niet kiezen uit je foto’s? Maak dan gewoon een gave collage van de allerleukste. Met onze collage-functie kun je meerdere foto’s mooi samenbrengen op je canvas. En het kan ook anders. Hier zijn de foto’s eerst in een ander fotobewerkingsprogramma bij elkaar gebracht en vervolgens als één plaat geüpload in de CEWE software.

CEWE Wanddeco collage

3. Ga voor een panorama poster
Wist je dat je jouw panoramafoto’s kunt laten afdrukken op posterformaat? Gaaf toch! Heb je geen geschikte foto, maar wil je wel graag zo’n panoramaposter? Wees creatief en plaats gewoon drie van je favoriete foto’s naast elkaar. Let er wel op dat de foto’s bij elkaar passen, zoals bovenstaande silhouetten die bijna naadloos in elkaar over lijken te lopen.

 

4. Een echte eyecatcher
Of ga gewoon voor die ene knaller voor boven de bank En dan groots! Je kunt bij ons wanddecoraties bestellen van maar liefst 100 x 150 cm. Ga voor een galerijprint of voor jouw foto achter acrylglas voor het allermooiste effect. Zo heb je nog eens een echte eyecatcher in de kamer hangen!