Vakantietijd is fototijd! Zo begint het artikel over het vergelijkend onderzoek dat de consumentenvereniging Test-Aankoop uitvoerde naar 14 verschillende online fotodiensten. En gelijk hebben ze: de vakantiemaanden zijn de periode bij uitstek waarin we onze mooiste momenten en al wie ons dierbaar is, vastleggen op foto. Maar wat wij vooral wilden weten, is hoe we de test doorstonden. Zeer goed, zo blijkt. Uit het eindrapport plukken we dit zinnetje over CEWE Photoservice: “Zonder twijfel de beste fotodienst van onze test”. Hier lees je hoe de Test-Aankoopjury tot deze lovende woorden gekomen is.

fot

Hoe en wat werd er getest?

Op de website van 14 fotodiensten bestelde Test-Aankoop een aantal foto’s in twee formaten: 10×15 cm en 20×30 cm. Daarnaast bestelden ze ook een poster van 50×75 cm (of als dat niet mogelijk was van 40×60 cm). De experts evalueerden de website en de app (indien die beschikbaar was), evenals de klantendienst. Samen met een gebruikerspanel beoordeelden ze ook de afdrukken, meer bepaald de staat van de foto’s bij ontvangst, de kleurweergave, de correctie van rode ogen, de kadrering enz.

bloem

En dan nu het oordeel

Voor de fotoafdrukken (zowel op het formaat 10×15 cm als op 20×30 cm) heeft het panel alleen maar lovende woorden voor CEWE Photoservice. We citeren letterlijk uit hun eindverslag: “Zonder twijfel de beste fotodienst van onze test: goede kleurweergave, levendige kleuren, complete online besteldienst…” En ook nog: “Deze fotodienst levert even goede resultaten in het formaat 20×30 cm en is zowel de beste van de test als de Beste Koop”. Niets dan blije gezichten dus hier bij CEWE. De paar kleine werkpuntjes die aangehaald werden voor de Posters houden ons scherp en herinneren er ons aan dat we dag na dag naar de allerbeste kwaliteit moeten streven. Daarom bieden we jou ook onze 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over een afdruk, dan bezorgen wij jou een nieuwe!